Communicatie PoweR

Versterkt uw communicatie

Speciale aanbieding

Laatste blog over de Business Bootcamp van Open Circles Academy.  Over de laatste act.

Na 2 dagen verhalen, opdrachtjes, interactie, video, dansjes, energizers, netwerkgesprekken is iedereen aan het eind van de dag wel een beetje moe aan het worden. Dit is hét moment van Nisandeh om met zijn speciale aanbieding te komen. Want deze twee dagen zijn nog maar het begin van het echte werk. Als je serieus aan de slag wilt met je ondernemerschap, heeft hij prachtige cursussen voor je. aanbiedingEn het mooie is: alleen vandaag kan hij ze voor een speciale prijs aanbieden. De cursussen zijn niet goedkoop, maar we hebben gezien dat anderen er succes mee hebben. En we weten dat 10% naar het goede doel gaat. 

Op=op
De spanning wordt opgebouwd, Nisandeh licht de inhoud van de cursussen een voor een toe, en verwijst naar wat hij deze dagen al met ons gedeeld heeft. En hij belooft dat hij ons een mooi aanbod zal doen. We moeten er wel snel bij zijn, want we moeten dezelfde dag nog intekenen en de intekening sluit binnen een uur. En op=op. Onrust in de zaal. Nog voordat de verkoop begonnen is, snelt een aantal deelnemers naar de inschrijfbalie. Met verwondering (en met mijn jaaromzet van vorig jaar in mijn achterhoofd) kijk ik naar de bedragen die voor de cursussen worden gevraagd.

Crazy bonus deal
keep-calm-because-it-s-now-or-neverDe regelmatig aangekondigde cursus Master Entrepreneur kost 3960 euro. Maar we moeten even wachten op de aanbieding. Want zo zijn er nog meer cursussen, elk van 3960 euro, plus nog een thuisstudiecursus (ach, 2880 euro, wat let me?) plus ‘Online vraag en antwoord sessies’ (1200 euro, waar hebben we het nog over?). En wat zijn we toch een geluksvogels, want als we nu het hele pakket kopen, betalen we geen 15.960 euro, maar profiteren we van een te gekke bonus van maar liefst 12.000 euro. Je zou toch een dief zijn van je eigen portemonnee als je die korting niet pakte? 12.000 euro! (Bedenk eens wat je daar mee kunt doen, wat een geweldige besparing!). Tientallen staan op en sluiten zich aan bij de meute bij de inschrijfbalie. We moeten wel snel zijn, want anders zitten de cursussen vol. En het moment is nu, nu staat deze geweldige aanbieding voor ons klaar! Toch blijf ik als versteend zitten..

bonus BBSamengevat komt het er op neer dat je vandaag 3960 euro betaalt voor 9 dagen cursus, plus nog wat extra zaken. Dat is in cursussenland absoluut niet duur. Maar wat mij er ernstig van weerhoudt om op dit onweerstaanbare aanbod in te gaan, is dat ik de opstapeling van beïnvloedingstechnieken die hier toegepast wordt, niet aardig vind. Ook lijken mij slechts 6 van deze cursusdagen echt waardevol .

Teleurstellende eindscène
En zo loopt de business bootcamp wel wat teleurstellend af, voor mij en pakweg zo’n 90% van de aanwezigen. Want de ‘mega bonus aanbieding’ lijkt op de eindscène van een voorstelling, waar 2 dagen hard naar toegewerkt is. The show goes on, maar zonder jou. Geen Yes! Geen yell, alleen maar stilte…  

Even bekruipt  je het gevoel dat je met lege handen naar huis gaat. Maar dat is niet waar. Ik ga huiswaarts met veel opgefriste kennis, met nieuwe contacten en met het goede voornemen om te starten met een blog. Hou me s.v.p. in de gaten!

Reacties gesloten.