Communicatie PoweR

Versterkt uw communicatie

Over ons

Communicatie PoweR is de het communicatiebedrijf van Betty van de Bunt, uit Ede. Communicatie PoweR is gespecialiseerd in online communicatie, waaronder het maken en onderhouden van websites, het schrijven van teksten en het schijven van zoekmachinegerichte webteksten. Hierbij wordt altijd doel- en doelgroepgericht gewerkt. Daarnaast verricht Communicatie PoweR ook overige communicatiewerkzaamheden, zoals het schrijven van persberichten en het onderhouden van social media. Vanuit een gedegen hbo-communicatieopleiding met veel aandacht voor marketing én tien jaar werkervaring is Communicatie PoweR breed inzetbaar.

Missie Communicatie PoweR
De missie van Communicatie Power is de professionele missie van eigenaar Betty van de Bunt. Zij ziet dit zo: “Mijn missie is communicatie zo in te zetten dat het geluksniveau van onze wereld toeneemt. Dit doe ik op mijn manier, door m’n strategische en creatieve talenten in te zetten: ik breng organisaties en mensen zo in beeld zodat zij de waardering krijgen die zij verdienen. Hierbij werk ik graag voor bedrijven met een dienstverlenend karakter, omdat zij bijdragen aan een welzijn en geluk van veel mensen.”

Visie Communicatie PoweR
“Ervaringen, ontmoetingen, persoonlijke ontwikkeling vormen een voedingsbodem voor geluk. Daarom werk ik graag voor bedrijven die zich richten op deze thema’s. Dit zijn bijvoorbeeld organisaties met diensten op het gebied van maatschappij, vrije tijd, cultuur en persoonlijke ontwikkeling”.

Communicatie PoweR staat voor Power en PR
Communicatie PoweR startte op 1 januari 2014. De naam Communicatie PoweR verwijst naar het vakgebied (communicatie) en de manier waarop de diensten worden aangeboden:  communicatie met power, communicatie met pit en passie, communicatie die uw bedrijf versterkt. Lees er meer over bij onze communicatiediensten.

Talent + talent = groei
CommunicatiePoweR voor online communicatie en communicatieadviesLigt je passie en talent in het aanbieden van je diensten? En ligt je talent er niet zozeer in om je organisatie helder te profileren en in de markt te zetten? Heb je weinig tijd om te werken aan een goede aanwezigheid op social media of aan de goede vindbaarheid van je website? Is het schrijven van persberichten, blogs of nieuwsbrieven niet echt jouw ding?

Laat daar nu net de passie en het talent van Communicatie PoweR liggen! Betty van de Bunt van Communicatie PoweR verzorgt graag aansprekende communicatiemiddelen voor jou, vanuit haar deskundigheid op het gebied van marketing en online communicatie, en zeker ook vanuit haar enthousiasme voor uw diensten.

Wanneer je een mooi bedrijf hebt, werkt zij graag voor jou en met jou aan een betere vindbaarheid, via online communicatie maar ook via analoge middelen. Zodat je diensten bij een groeiend publiek bekend worden, steeds meer mensen jouw bedrijf volgen, zodat je meer aanvragen binnenkrijgt. En uiteindelijk meer opdrachten uitvoert en je omzet groeit.

Heb je interesse in zo’n samenwerking met Betty van de Bunt? Neem gerust contact met haar op en je spreekt dit samen door bij een kop goede koffie. Ze hoort graag van je en ziet uit naar uw mailtje of telefoongesprek! Dit zijn haar contactgegevens

Netwerk met andere communicatiespecialisten
Betty heeft een netwerk met andere communicatieadviseurs, tekstschrijvers, fotografen en filmers in de regio Ede. Ook is er een samenwerking met Art Digital Ede, vormgever en specialist in webwinkel systemenHiermee kan zij altijd continuïteit bieden om jouw klus of project tijdig geklaard te krijgen.