Communicatie PoweR

Versterkt uw communicatie

Website maken

Een nieuwe website nodig? Zoek je iemand om je website te maken? Je hebt dan niet alleen een bouwer nodig, maar ook iemand die meedenkt over wat je wilt vertellen en hoe. Een deskundige, die scherp verwoordt wat jou voor jouw klanten interessant maakt. En in welke structuur en met welke beelden je je informatie het best prestenteert.  Communicatie PoweR ontwikkelt met een professionele aanpak jouw website ontwikkelen. 
Communicatie PoweR is gespecialiseerd in het bouwen van websites voor zzp’ers en kleine ondernemers in de regio Ede.

Van A tot Z, van plan tot web
Voor goede klantgerichte teksten, professionele foto’s  en een plan voor de opbouw van je site kun je terecht bij Communicatie PoweR. Communicatie PoweR werkt met het meest gebruikte cms ter wereld, nl. WordPress. Als je ingewikkelde wensen hebt voor de vormgeving of techniek, wordt een websitedesiger met veel kennis van html en php ingeschakeld.  Dus die nieuwe website: Communicatie PoweR regelt het graag voor je, van A tot Z, van plan tot web!

Werkwijze website maken

Een goede website is een doordachte website. Als Communicatie PoweR een website voor je mag ontwikkelen, zetten wij in het eerste gesprek samen op een rij wat jij wilt communiceren met je website. Of wat je wil dat klanten op jouw website doen. Op welke klanten richt je je en welke bijzondere kenmerken heeft jouw bedrijf of dienst? En zo lopen we een reeks vragen langs waarmee we een communicatieplan voor jouw website samenstellen. Zodat de website jouw bedrijf optimaal presenteert.

Vervolgens gaat Communicatie PoweR aan de slag en maakt online een eerste schets van jouw website.  Je levert zelf de basisteksten die Communicatie PoweR van een redactieslag voorziet. Of Communicatie PoweR schrijft de teksten voor je, op basis van het gesprek en materiaal dat je aanlevert. Na jouw reactie ontwikkelen we de website zoals jij die wilt hebben.  Het is vaak mogelijk de website binnen 5 weken af te leveren. 

Prijs website laten maken
De prijs wordt zo scherp mogelijk gehouden.  De prijs om een website te ontwikkelen hangt onder meer af van de omvang en complexiteit van de website. Hoeveel pagina’s telt de website? Wil je zoekmachine optimalisatie? Wil je formulieren, veel foto’s, diashows, tekstredactie of tekstcreatie? Moeten er afbeeldingen of ikoontjes op maat gemaakt worden? Lever je zelf de inhoud en foto’s aan?
Het is al mogelijk een goede website op maat te maken vanaf 700 euro!  

Gemakkelijk om te onderhouden
De website wordt gebouwd in WordPress, een cms dat zeer gebruikersvriendelijk is. Dat betekent dat u het onderhoud in eigen hand houdt.

Voorbeelden websites Communicatie PoweR

Voorbeelden van websites van Communicatie PoweR vind je in onze etalage met websites. De eerste website die wij ontwikkelden was die van Boergondische SferenScreendump Website Boergondische Sferen. Een kleurrijke site, overzichtelijke structuur, toegankelijke, positieve teksten. Met aanmeldformulieren en reactieformulieren. Meeste foto’s en alle teksten door Communicatie PoweR. Veel complimenten ontvangen voor uitstraling en vindbaarheid informatie.

Van A tot Z gemaakt door Communicatie PoweR.

Offerte of meer informatie voor een nieuwe website?

Wilt u graag een nieuwe, aantrekkelijke en effectieve website? Bel of mail Communicatie PoweR en samen verkennen we de mogelijkheden.