Communicatie PoweR

Versterkt uw communicatie

De oorsprong van een naam

“Wat er allemaal in je LinkedIn-profiel staat, klopt inhoudelijk wel. Maar toch, ik mis wat. Ik zie bij jou altijd veel energie en enthousiasme, je bruist altijd van de ideeën en pakt alles op. En dat maak ik nu nog niet op uit jouw profiel”. Aldus een collega, toen ik hem vroeg om te reageren op mijn kersverse LinkedIn profiel.

“Je bent inhoudelijk helemaal geschikt voor deze job, maar je komt wat druk over”, zei de consultant van het detacheringbureau tegen me, als inleiding op de mededeling dat ze met iemand anders in zee ging. De drukke, afwisselende baan die ik voortvarend had kunnen uitvoeren, ging aan mijn neus voorbij.

Kort daarna zat ik te broeden op  een naam voor mijn nieuwe communicatiebureau voor advies en uitvoering. De twee momenten van feedback popten op in mijn hoofd en vroegen om verbinding. “Oké, dacht ik, sommige mensen vinden mij soms te druk,  maar anderen vinden mij weer iemand die bruist van de energie en die van aanpakken weet”. 
Het is zoals het is. Ja, ik ben soms druk, én  ja, ik heb veel energie. Het komt allebei voort uit adrenaline, dadendrang en goede zin.

Ik besloot van mijn zwakte mijn kracht te maken, mijn power. En voila: het idee kwam uit het ei gekropen. De naam van mijn bedrijf openbaarde zich aan mij: Communicatie Power. Voor iedereen die wel wat extra energie, ideeën en inzet  voor zijn communicatie kan gebruiken. Ik stel het graag beschikbaar. En hoop dat ik veel mensen blij mag maken met mijn inzet, met mijn Communicatie Power!

Reacties gesloten.